Näin tuli Jussina vietettyä kunnon laatu aikaa pitkästä aikaa miehen kanssa, ja hetkeksi unohdettua tämä arjen yksinäisyys. :) Valon hetkiä nämä pienetkin asiat.

Yhtäkään jussi viestiä ei tänäkään vuonna itselle tutuilta ja "kavereilta" tullut :( jätimpä sitten itsekkin laittamatta, kun on itse joka vuosi tullut kaikille laitettua. Mut ei tuokaan mitään, kun Juhannuksesta pääsi nauttimaan aivan toisten ihmisten seurasta.

Jutusteltiin pe iltana riennoissa erään mukavan pariskunnan kanssa koko ilta karaoken, juomien ja hyvän läpän merkeissä :) siinä tuli tutustuttua yhtäkkiä. Seuraavana päivänäkijn törmättiin, ja toisin kuin monesti "baarituttavat" niin nämä tulivat seuraavanakin päivänä reilusti juttusille, eivätkä jääneet kauas luimuilemaan että vieläkö muistat.. :)

Myös muiden karaoke laulajien kanssa tuli jutusteltua muutamia sanoja , samoin kuin muiden karavaanareidenkin kanssa grillinuotiolla. :) onse vaan mukavaa kun me umppelo suomalaisetkin  innostumme edes jossain juttelemaan avoimesti, ikä erostakin huolimatta. Voisinkin tässä jollekin yksinäiselle lukijalle heittää neuvona, että mikäli on ikää noin 40 +, niin ihmisiin on helppo tutustua ilman juominkejakin karavaanaillen ja juomingeinkin karaokessa, mikäli vähänkin löytyy ääntä tai kappale valinnat uppoaa seuraan. :) kokeilemisen arvoisia. harmikun oman ikäisiin ei tuollai juurikaan pääse tutustumaan. :)

Mutta kyllä tuollaiset uudet baarituttavuudet, sananvaihdot ja laulu kehut nostattavat itsearvon tuntoa vai itseluottamusta, kumpaa nyt onkaan. :) Sitä huomaa ettei se yksinäisyyden syy löydykään välttämättä siitä, että itsessä olisi jotain vikana :) ainakaan niin ettei kukaan voisi olla seurastani kiinnostunut.

Näin sitä tuli saatua taas hetkeksi voimaa jaksaa tätä yksinäisyyden tunnetta ja toivoa, että vielä löytyis niitä kunnon ystäviäkin vierelle ennen pitkään. Kiitos Jussi kansalle siitä :)  ei se jussi niin tylsä/yksinäinen vaan ollutkaan kuin pelkäsin

Kotiin tullessa piristi minua myös muutama muukin tuntematon ihminen.  Joku mies kyseli tietä ja kehui kauniiksi, mukava kuulla, vaikka pelkäsinkin ettei jätä rauhaan :) Sekä inhokkini facebook yllätti myös positiivisesti ystävä pyynnöllä, mieheni serkulta, joka ei todellakaan ole sen tyyppinen ihminen että pyytelisi kaikkia ystäväksi parin kerran näkemisen jälkeen. Olin niin otettu tuosta ujon mihen osoituksesta, että ilmeisesti olemme tulleet hyvin juttuun , eikä ole säikähtänyt höpötyksiäni :D

http://www.youtube.com/watch?v=khEjKL-ZTEo Tälläinen rallatus sopisi mielestäni tähän kirjoitukseen :)