Näin kun elää sellaista vaihetta elämässään että jokin asia, mikä on ollut tärkeä ja vienyt aikaa, päättyy, ns. saanut yhden etapin elämässä suoritettua, huomaa mikä merkitys on haaveilla ja tavoitteilla. Nyt kun ei ole kiire eikä pakko mihinkään sitä vaan tuntuu päivät humahtavan ohitse sen enempää aikaan saamatta. Alku menee ansaitusti lomaillen, mutta sitten se iski, tunne että mitäs nyt. Ensimmäisen kerran elämässäni huomaan että minulta puuttuu tavoitteet ja haaveet, syy joka saa toimimaan. Olo on sellainen että jotain on  tehtävä, muttei oikein tiedä mitä, ja mitä mistäkin tulisi.. Ja varmaan kaikissa elämän hallinta ja muutos oppaissa yms. korostetaan aina sitä kuinka tavoitteet tulee olla kirkkaana mielessä ennen kuin asiat voivat muuttua. En perusta yleensä tuollaisista "hömppä" jutuista, mut nyt tuonkin asian taustan todella ymmärrän. Mitään ei vaan saa tehtyä kun ei ole syytä miksi tehdä. Olo on levoton ja saamaton, kun poikkoilee kuin peura ajo valoissa keskittymättä lopulta mihinkään.

Tässä siis tulee listaa omista tavoitteistani ja haaveistani, joita pyrin  toteuttamaan  blogini elämänmuutos projektissa:

- OMA YRITYS

Ja yleensäkin saada oman alan töitä. Mutta pidemmällä tähtäimellä haaveilen omasta sisustus/lahjatavara liikkeestä, jonka yhteydessä toimisi myös sisustussuunnittelu toimisto. Voisin luoda oman design merkin yms.. Ensi alkuun ajattelin tehdä omat kotisivut, jossa myisin itsetekemiäni sisustustuotteta ja suunnittelupalvelua. Myös erilaisille markkinoille ja messuille olisi tarkoitus mennä myymään tuotteitani, samalla jakaa vaikka suunnitelua ajatellen käyntikortteja.Tämä toimisi ihan harrastuksenakin, kun saisin toteuttaa itseäni, ja samalla ei sitoisi vielä niin etten voisi tehdä töitä jollekin muulle, mikäli sopivan työpaikan löytäisin. Saisi kuitenkin lisä ansioita ja jos kauppa alkaisi käydä, voisin perustaa kunnon kivijalka yrityksen.  Eli haaveilua omin käsin toteuttamisesta ja oman ammattitaidon kasvattamisesta.

- MATKAILUA & ELÄÄ

Matkustella ja nähdä maailmaa! Tutustua erilaisiin ihmisiin ja kulttuureihin!  Näin saada lisää elämän kokemusta ja muistoja. Muutenkin elää täysillä, niin että kerätä mahdollisimman paljon kokemuksia, niin ettei tunne jääneensä mistään paitsi. Tälläinen heittäytymis rohkeuden opettelua luvassa.

-  SAAVUTTAA HYVÄ ITSETUNTO & ITSEVARMUUS

Tähän nyt liittyy vaikka mitä asioita, mutta mm. se ettei välittäisi niin paljon muiden mielipiteistä, olisi sinut itsensä kanssa, hyödyntäisi omat avunsa, ei olisi liian kiltti ja antaisi muiden talloa ylitse, ei antaisi muiden määritellä itseään yms...

- SAADA HYVÄ TUKIVERKOSTO YMPÄRILLEEN

Se on niin, että ihminen pärjää ihan missä vaan kunhan sillä on rakkaita ihmisiä ympärillä. Tämähän tarkoittaa parisuhteen roihussa pitämistä, uusien tosiystävien etsimistä sekä suvun kanssa lähentymistä. Ja ennen kaikkea sitä, etten huoli seuraani enää näitä energia syöppöjä tai mätä omenia :)

- HYVÄ TERVES

Tarkennettuna pitää reuma ja ennen kaikkea siitä aiheutuva väsymys aisoissa, sekä pitää itsensä fyysisesti kuin henkisestikin kuosissa. Eli tarkoitus olis laihdutella karppaamalla n.10 kiloa sekä käsitellä menneisyyden haavat. Ja opetella ajan-hallintaa, sillä tuppaan tressata ja kasata asioita kaaokseksi asti :)

Että tälläisiä tavoitteita, nyt ne ovat edes vähän kirkkaampana mielessäni ja ehkä joku (jos joku blogiani lukee) saa enemmän irti näistä höpinöistänikin nyt. :) Nyt olen elänyt täyden kaaoksen keskellä, kämmä kuin räjähtänyt, ruoka valio retuperällä ja kiire asiakas työn kanssa. Tällä viikolla siivoan kämpän alta (koska tääl ei voi oikeasti keskittyä mihinkään/tehdä mitään, on vain epätoivoinen olo koko  ajan) ja mässäilen palkinnoksi, sekä saatan asiakkaan verhot valmiiksi. JA SITTEN, sitten aloitan ns. puhtaalta pöydältä keskittymään muuttamaan tapojani ja tekemään asioita noiden haaveiden saavuttamiseksi. Mutta tämä viikko löysäillään vielä..